Direct naar de inhoud

Elektrische radiator - Hoe kan ik de RF bediening van de MONO, ONI of Niva EL ombouwen naar een wifi module?

De ontvanger achterop de radiator is zo ingesteld dat die aan en uit gaat op basis van een commando van de RF bediening. Indien u de RF bediening vervangt door de wifi module, moet u elke keer de memo knop op de ontvanger handmatig uitzetten bij een commando. De memoknop is immers het signaal tussen de RF en de ontvanger.

Indien u dat niet wenst te doen, dan moet u een nieuwe radiator aankopen waarbij de ontvanger niet op de RF, maar wel op de wifi module reageert.

Alle andere elektrische radiatoren kunt u gemakkelijk ombouwen en bijgevolg aansturen met een wifi module en de Climate Control App.